Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Do I look THAT stupid?

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει την κλασσική μορφή λίστας την οποία ακολουθώ σε αυτό το μπλογκ και αναφέρεται σε πέντε πράγματα που με εκνευρίζουν στις σχέσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικών φύλων. Ξέρω πως σε αυτόν τον τομέα οι απόψεις διίστανται αλλά πιστεύω πως υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία που όλοι ευχόμαστε να ήταν διαφορετικά! Η μάχη των φύλων παραμένει στο προσκήνιο αιωνίως...

Νο 1 λοιπόν: Δεν αντέχω τα παιχνιδάκια! Αυτοί οι μικρο-εγωισμοί του τύπου "δεν θα πάρω εγώ πρώτος/-η τηλέφωνο" κλπ. προκαλούν -σε μένα τουλάχιστον- την αντίδραση "σήκωσε το κουλό σου ρε και πάρε τον άνθρωπο και πες ανοιχτά αυτό που θέλεις!"... Δεν είμαστε στο δημοτικό, αυτές οι ηλιθιότητες το μόνο που καταφέρνουν είναι να θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα μας ως νοήμονα όντα! Τί θα πάθεις δηλαδή να παραδεχτείς πως σ' αρέσει κάποιος; Που είναι το κακό στο να ξέρει ο απέναντι σου ποιά είναι η θέση σου ακριβώς και πως την έχεις δει για το μεταξύ σας; Θα σε εκμεταλλευτεί; Θα σε αφήσει έγκυο και θα σε παρατήσει; Εντάξει, είπαμε να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός απέναντι στους άλλους... Αυτό όμως δεν σημαίνει πως με το να χαλαρώσεις και να ανοίξεις το στοματάκι σου να πεις τι νίωθεις θα ξεχάσεις κάθε κριτήριο σου για το αν ο άλλος είναι όντως αξιόλογο άτομο και για το αν τελικά ταιριάζετε!

Νο2: Μα πως ξαφνικά όλες γίνανε τόσο "δύσκολες"; Γιατί είναι τόσο κακό να "κοιμηθείς" με κάποιον από την αρχή της σχέσης; Υπάρχει κάποιος λόγος να υποκρίνεσαι πως δεν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του (και λέω "του" γιατί αυτό αφορά κυρίως στον γυναικείο πληθισμό); Δεν σε καθιστά δύσκολη το να του ψήνεις το ψάρι στα χείλη του ανθρώπου! Το μόνο που καταφέρνεις έιναι να τον κάνεις να λέει "Εγώ αυτήν θα την πάρω!" και στο τέλος όταν παρθείτε κάνεις την πιθανότητα απογοήτευσης να έχει μεγαλύτερη σημασία! Αν είχες δοκιμάσει από την αρχή θα είχες γλιτώσει όλο αυτό το παιδιαρίστικο κυνηγητό! Δεν λέω να πηγαίνεις να δοκιμάζεις με τον καθένα και αν τελικά σου κάνει στο σεξουαλικό, τότε να βγείτε και για καφέ να δεις αν ξέρει να μιλάει! Μην το παίρνεις όμως και με την λογική ότι αν τον αφήσεις να σε αγγίξει θα σε εκμεταλλευτεί! Στην τελική και συ θα το διασκεδάσεις!!! Μην δουλευόμαστε! Μεταξύ μας τώρα...

Νο3: ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ; Τί νόημα έχει μετά το ραντεβού και αφού ακολούθησες την παραπάνω "συμβουλή", να τρέξεις στο σπίτι της κολλητής σου στα άγρια χαράματα και να της μεταφέρεις πάσα λεπτομέρεια σχετικά με την εμπειρία σου; Πρώτη φορά το έκανες;;;!!! Μα πως μπορείς να μιλάς για το σχήμα του/το μέγεθος του/την τακτική του/τον τρόπο που φιλάει κλπ. σε κάποιον που δεν έχει καμία δουλειά να συμμετάσχει σε αυτή την εμπειρία; Ό,τι και αν συνέβη ήταν μεταξύ 2 ανθρώπων! Γιατί πρέπει να βγάλεις δελτίο τύπου; Μα κανένας σεβασμός στην προσωπική ζωή του άλλου; Θα φταίει τώρα ο άλλος να πάει στους μπυρο-κολλητούς του και να πει "την γάμησα μαλάκες, νίκησα το στοίχημα!"... Με το να συμπεριφέρεσαι εσύ σαν γυμνασιόπουλο του δίνεις κάθε δικαίωμα να θεωρήσει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί το μεταξύ σας! Μην περιμένεις λοιπόν να μην το κάνει! Αν δεν έχεις μαλακιστεί και συ λιγάκι είναι δύσκολο να πέσεις θύμα μιας τέτοιας κατάστασης! Τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη.

Νο4: Εντάξει, ομολογώ πως υπάρχουν και περιπώσεις ανθρώπων που εσύ τα έχεις κάνει όλα σωστά και 'κείνοι are just being asswholes... Γιατί ρε φίλε την μία είσαι τρυφερούλης και γλυκούλης και την άλλη αδιάφορος; Οκ, είμαστε... fuck buddies, το έχω καταλάβει και κατά βάθος δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε και κάτι διαφορετικό! Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί παίζεις με την ψυχολογία μου; Και η μαλακία είναι πως ακριβώς επειδή είσαι την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι δεν μου αφήνεις το περιθώριο να σε πίασω και να σε βρίσω που κάνεις πουστιές! Γιατί μην προσπαθήσεις να με πείσεις πως όλο αυτό είναι τυχαίο!!! Αλλά κατάλαβέ το πως είναι άσκοπο! Αφού γ***μαστε ούτως ή αλλιώς γιατί με κάνεις να αναρωτιέμαι κάθε φορά τι θέλεις; ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ευθέως! Άλλο τρίχρονο μας βρήκε!

Νο5: Τι θα πει δεν πειράζει που έχει γκόμενο/-α; Είμαστε σοβαροί; Εσένα θα σου άρεσε να έρθει ένας/μία και να πει στον άνθρωπό σου "δοκίμασέ με, το κέρατο για μια βραδιά δεν είναι κέρατο!"... Είπαμε, να είμαστε χαλαροί και ευθείς άλλα μην το ξεφτιλίσουμε!!! Οκ να φλερτάρεις λιγάκι, οκ να παίξεις λίγο με τα μάτια, να ρίξεις και κανά χορό το πολύ... Αλλά μήπως θα το μετανιώσεις αύριο που θα μυρίζεις άρωμα μετά την συνεύρεση και η κοπέλα/το αγόρι σου θα σε κοιτά στα μάτια με απορία; Αν θέλεις να δοκιμάζεις διάφορες και διάφορους τότε μην έχεις σχέση! Στην τελική τί σου προσφέρει μία σχέση στην οποία δεν επενδύεις; Οι σχέσεις είναι σαν τα δάνεια με χαμηλό επιτόκιο. Για να έχεις κέρδος πρέπει να τα σκάσεις χοντρά! Αλλιώς είναι απλώς άλλη μία έννοια στο κεφάλι σου.


Τελικώς νομίζω πρέπει να παραδώσω τα όπλα... Πάντα θα υπάρχουν οι χαζογκόμενες και οι γαμιάδες. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως θα τα βρίσκουν μεταξύ τους, αξίζουν ο ένας στον άλλο! Φανταστείτε όμως, τι είδος θα προκύψει μετά από μία τέτοια διασταύρωση;


5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με την ανοησία των παιχνιδιών. Λες και έχουμε ξεμείνει στο γυμνάσιο και φοβόμαστε την απόρριψη...

    Όσο για το δεύτερο, κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου και το σώμα σου. Μην βγάζεις ημερολόγια να υπολογίσεις τους μήνες. Έλεος δηλαδή! Στην τελική, μπορεί να αποδειχτεί κατάλληλος για σχέση και να έχεις χάσει τρεις μήνες διασκέδασης!

    Για το τρίτο...ποτέ δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με τέτοιες λεπτομέρειες. Να μοιραστείς τη χαρά σου (ή τη λύπη) αλλά κράτα κάτι και για σένα. Ο άλλος δεν είναι τζιν να συγκρίνεις μεγέθη και στυλ. Άνθρωπος είναι με αισθήματα.

    Τέλος...μεγάλη ηλιθιότητα η απιστία που ποτέ δε θα την καταλάβω. Γιατί να απατήσεις τον άλλο; Αν έχεις πρόβλημα μαζί του, πες του το, και αν δε βγάλεις άκρη, χώρισέ τον, και μετά κάνε ό,τι θες. Γιατί να κοροϊδεύεις κάποιον για τον οποίον είχες, ή ακόμα χειρότερα, έχεις αισθήματα; Μη φέρεσαι σαν ζώο που πάει από εδώ και από εκεί. Βάλε όρια γιατί μόνο έτσι σέβεσαι και τον εαυτό σου στην τελική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα κοριτσάρα... Ξαφνικά όλοι γίναμε πουριτανοί. Λες και θα μας κακοχαρακτηρίσουν αν κάνουμε αυτό που λέει η καρδούλα μας.Πάντως οφείλω να σου πω ότι υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που έχει μέσα του τον γκομενοδιώκτη και τον μαλακοέλκτη. Αυτό, ξέχασες να το αναφέρεις και πίστεψε με είναι μια τεράστια κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξέρω πως δεν το έχω αναφέρει αλλά ομολογώ πως πρέπει να τον έχω και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα ωραίο!δε ξέρω τι θα προκύψει...αλλά δεν ακούγεται και πολύ αισιόδοξο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σχολιάσω στο Νο2, γιατί μου συνέβει τόσες φορές, που πλέον, εάν κάποια δεν το έλεγε, τρόμαζα, έλεγα ουπς, εδω κάτι δεν πάει καλά.

    Η φράση αυτή θαρρώ, είναι κατάλοιπο απο τα χρόνια της γιαγιάς μας, και όντως, "μόνο" γυναίκες την λένε. ΠΟΤΕ ενας άντρας.

    "Δεν θα ήθελα να το κάνουμε με την πρώτη μέρα γνωριμίας, τι θα λές μετά για μένα;"
    "Θα λέω ότι με έκανες και έχασα μια μέρα περιμένοντας την επόμενη σαν κάφρος"
    "Μα θα με πείς εύκολη.."
    "Και ποιός σου είπε πως μου αρέσουν οι δύσκολες; η ποιός σου είπε πως δεν θα σε πω εύκολη και μετά μια βδομάδα;"

    Είναι απο τις πιο ηλίθιες χαζοεκφράσεις μιας γυναίκας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πεί μ' αυτό. Ότι είναι δύσκολη; Βρε μουρλή, αφού με θέλεις και ξέρεις πως σε θέλω, τι το παιδεύεις; Αυτό νομίζουν πως είναι το ζητούμενο σε έναν άντρα; Το αν τις θεωρήσει εύκολες η δύσκολες;
    Είναι το μόνο που δεν απασχολεί τον άντρα σας διαβεβαιώ. Είναι άλλα, πολύ πιο ουσιώδη που τον ενδιαφέρουν.

    Πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ανάρτηση ομολογώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή