Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

M(λκ) TV

Όταν το MTV ήρθε στην Ελλάδα ξανά, μετά από πολλάααα χρόνια, όλοι χαρήκαμε. Επιτέλους ποιοτική μουσική χωρίς τα σούργελα του MAD! Πού όμως; Στην πορεία κάτι έγινε. Τα videoclip άρχισαν να μειώνονται, και τα σαβουρο-reality να αυξάνονται. Πού το βλέπουν τώρα το Music TV....θα σας γελάσω.

Για να δούμε όμως...τι βλέπουμε στο Μουσικό Κανάλι;

1. Pimp My Ride: Έχετε ένα αμάξι που με το ζόρι κυλάει; Πιάνετε 0-100 σε μισή ώρα; Έχετε κολλήσει το τιμόνι με ζελοτέιπ; Καλέστε το MTV για να pimp your ride σας! Υποσχόμαστε να του αλλάξουμε τα φώτα, τα τζάμια, κι ό,τι άλλο χρειάζεται πέταμα! Δε θα το αναγνωρίζετε μετά. Γιατί γίνεται να κυκλοφορείτε τη σήμερον ημέρα χωρίς τρία DVD players, flat screen, τζακούζι, και εξάτμιση με μπουρμπουλήθρες; NOT!
(Σημείωση: Το MTV δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καταστροφή μετά την απομάκρυνση του οχήματος από το γκαράζ των μηχανικών. Να μας τρυπήσετε το τύμπανο αν βρείτε τεχνικό να διορθώσει τη διαρροή του τζακούζι στο πορτμπαγκάζ)

2. Room Raiders: Είστε τόσο απελπισμένοι που δε μπορείτε να βρείτε γκόμενο/α; Έχει το δωμάτιό σας τα μαύρα του τα χάλια; Θέλετε να δουν όλοι (και οι γονείς σας φυσικά) πόσες πορνοταινίες κρύβετε στην ντουλάπα σας; Ελάτε στην εκπομπή μας και σας υποσχόμαστε ότι μετά δε θα έχετε μάτια να αντικρίσετε κανέναν από τους φίλους σας!

3. Date my mom: Είστε διεστραμμένες 20χρονες που δεν έχετε ξεκολλήσει ακόμα από τη φούστα της μαμάς σας; Χρειάζεστε πάντα τη γνώμη της για τις μελλοντικές σας σχέσεις; Είστε 25αρης που κατά βάθος λατρεύει τις γριές κότες με το πολύ ζουμί; Ψάχνετε σχέση με ωραία μαμά; Ελάτε στο Date my mom, και σας υποσχόμαστε ότι θα βγείτε τρία αξέχαστα ραντεβού. Κι αν δεν σας αρέσει η κόρη, μπορείτε να την πετάξετε στον ωκεανό, και να κρατήσετε τη μητέρα.

4. Parental Control: Σας την σπάει ο νυν σας αλλά δεν ξέρετε πώς να του το πείτε; Ψάχνετε αντικαταστάτη αλλά πού να τρέχετε; Το MTV έχει τη λύση! Βάζουμε τους γονείς σας να διαλέξουν δύο κουκλιά για χάρη σας, ώστε να βγείτε ραντεβού μαζί τους...ενώ θα παρακολουθεί και ο νυν, για να σκάσει από τη ζήλια του και να εκτιμήσει την αξία σας. Αν τώρα είναι πατσαβούρια οι επιλογές των γονιών, μπορείτε κάλλιστα να επιστρέψετε στον νυν. Το MTV δεν ευθύνεται για οποιονδήποτε χωρισμό μετά το πέρας της εκπομπής.

5. The Ex Effect: Σας λείπει ο πρώην; Είστε με τον νυν για να μην νομίζει ο πρώην ότι είστε ακόμα κολλημένες μαζί του; Θέλετε να περάσετε ένα ανέμελο ΣΚ χωρίς τον σπαστικό νυν, και με free pass; Το Ex Effect είναι εδώ για εσάς! Σας υποσχόμαστε ένα καυτό ΣΚ με τον δοκιμασμένο πρώην. Διασκεδάστε όσο μπορείτε, γιατί μετά...δεν έχει άλλο.

6. Sweet 16: Είστε κακομαθημένα κωλόπαιδα; Θέλετε να δει όλος ο κόσμος πόσα χρήματα θα πετάξετε για ένα πάρτι; Θέλετε να κάνετε τα παιδάκια της Αφρικής να σας καταραστούν; Τώρα έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε τα πλούτη σας σε όλο τον κόσμο! Οργανώστε το πάρτι της χρονιάς...και το MTV θα είναι εκεί για να καταγράψει αυτές τις αξέχαστες στιγμές τρελής σπατάλης!

7. Made: Είστε nerds? Θέλετε να γίνεται χορευτές αλλά φοβάστε μην σας πουν gay? Έχετε κρυφό ταλέντο στην κατασκευή domino αλλά σας κοροϊδεύουν όλοι; Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε πλέον! Το MTV θα σας φορτώσει έναν σπαστικό για 6 βδομάδες, και μια κάμερα να σας ακολουθεί παντού. Αφήστε τον κόσμο να δει τη δύσκολη πορεία προς την κορυφή! Μην φοβηθείτε να κλάψετε μπροστά στην κάμερα: έχετε γίνει ήδη ρεζίλι! Κι αν καταφέρετε να κερδίσετε και σε κανέναν διαγωνισμό, χαρείτε το όσο μπορείτε, γιατί μετά θα σας βλέπουν στο δρόμο και θα σας φτύνουν, no cameras involved.

8. My Own: Έχετε κόλλημα με τον Justin Timberlake? Σας αρέσει για κάποιον -απροσδιόριστο- λόγο ο George Michael? Θέλετε να δείξετε πόσο καλά προσποιείστε ότι σας αρέσουν παράφωνες κοπέλες; Ελάτε στο My Own για να βρείτε το δικό σας είδωλο...και να το πάτε μετά για καφέ και μαθήματα ορθοφωνίας.

9. True Life: Ανήκετε σε κάποια κρυφή αμερικάνικη υπο-κουλτούρα; Βαρεθήκατε να είστε στο περιθώριο; Θέλετε να πείτε στον κόσμο να πάει να μπιιιιιπ; Το MTV θα σας μπαστακωθεί για τρεις μήνες και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκθέσετε όσο περισσότερο θέλετε την προσωπική σας ζωή. Γιατί και τα φρικιά αγαπάνε τη δημοσιότητα.

10. Busted: Έχετε παραβεί 23 νόμους; Σας έχουν συλλάβει βλάχοι αστυνομικοί με donuts? Έχετε περάσει ποτέ μια νύχτα στη φυλακή, δίπλα σε έναν παράξενο τύπο; Ελάτε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας στο MTV! Σας υποσχόμαστε ότι θα χαρούν πολλοί οι γιαγιάδες και οι παππούδες σας να σας δουν στο γυαλί! Δείξτε σε όλους ότι η διασημότητα κυλάει στο αίμα σας. Συλληφθείτε!...Κάνει καλό!

Αυτά δεν τα λέω εγώ. Το MTV τα λέει!

~Carina

7 σχόλια:

  1. Δείχνει τέτοια ποιοτικά προγράμματα το MTV;;Ευτυχώς που δεν το πιάνω..Ακολουθεί τη δοξασμένη πορεία του STAR!Άντε και με Πετρούλα να λέει τον καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχαχαχαχχααχαχχαχ
    τοσο καλα ε?

    καλα που δεν βλεπω τετοιες @@-ριες
    (βλεπω αλλες):Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλό είναι πως για την ώρα όλοι θεωρούμε τα προγράμματα του Mtv αμερικάνικες σαχλαμάρες (ασχέτως αν τα βλέπουν πολλοί)

    Εκεί που θα φρικάρω θα είναι όταν θα δω σε τέτοιες εκπομπές του κώλου οι παίκτες να είναι ντόπιοι. Μπρρ.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τότε που το MTV το έριξε στο συνδρομητκό, όσες προσπάθεις κι αν κάνει τώρα που επανήλθε», μάταιες. Πάνε οι καλοί καιροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομολογώ ότι κάποια από αυτά δεν τα είχα δει! Τα αρχικα τα ήξερα αλλά έχω χάσει επαφή και τί θα απογίνω!!!!! χαχαχα Μα τι ζώα που είναι αυτοί οι Αμερικάνοι; And it comes from me that I am as Americanized as a foreign person can be!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Daizy: Απαπαπα! Κάπως παλεύεται τώρα...αν βάλουν Πετρούλα, θα κάψω τη συσκευή!

    korinoskylo: Από @@ριες η τιβι, άλλο τίποτα! Ποικιλία τεράστια!

    Mrs Stuff: Βλέπω ότι σιγά σιγά θα έρθουν και εδώ...Αφού ο ΑΝΤ1 φέρνει το America's Next Top Model, θα διστάσει να φέρει το Date my mom? Αχαχαχα
    "Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό της κόρης σου;
    Οι μπάμιες."

    Gi Gaga Kouni Beli: Αμάν κάνουμε να δούμε βίντεο κλιπ! Όσο για τους παρουσιαστές, τελείως αδιάφοροι...Κρίμα.

    ChicaGriega: Ζωάρες και βάλε! Πατάτες με μια ιδέα μυαλού! Έλεος δηλαδή!
    Πρέπει να τα πούμε και από κοντά για το "συμμετοχικό" κείμενο! Θα είναι...ενδιαφέρον! χιχι

    Καλό Σαββατοκύριακο παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α...πολύ ωραία...αναζητώ τον χαμένο δισεκατομυριούχο ξάδελφο της ανηψιάς της θειάς της γιαγιας της μαμάς του παππου της μαμάς μου που βέβαια δεν ζουν μόνο αυτός.....θα πάω στο mtv
    ουαουυυυυ...σας ευχαριστώ.....
    καλά τα έγραψες.....αντεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή