Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Αννούλα μας, χρόνια πολλά!


Σαν σήμερα λοιπόν, γεννήθηκε μια αξιολάτρευτη μπλογκίστρια, η αγαπημένη μας πρώην Μπουμπού!

Γενεθλιάζει σήμερα και η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη σε κείνη και τον εαυτό της (ω ναι! και στις δύο! χεχε)...

Σου ευχόμαστε να ζήσεις και να είσαι ευτυχισμένη με την καινούρια σου ζωή. Αν και η επικοινωνία μας το τελευταίο διάστημα έχει μειωθεί, από ό,τι έχω μυριστεί βρίσκεσαι σε μία περίοδο ακμής. Σου εύχομαι λοιπόν να συνεχίσεις να ακμάζεις και να βρεις την κορυφή σου. Προσπάθησε να το απολαύσεις και μην χαλιέσαι για τίποτα!


Φάε τούρτες, κάνε βουτιές, φάε τούρτες την ώρα που κάνεις βουτιές και ξεκίνα ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Σου αφιερώνω μία φωτογραφία που τράβηξα πριν καιρό (στην Μάγια την μέλισσα στην αρχή της ανάρτησης αναφέρομαι) αλλά που για μένα συμβολίζει την διαρκή γέννηση της ζωής, που προέρχεται από τα πιο φαινομενικά ασήμαντα πράγματα στην ζωή, τα πιο απλά και τα πιο δεδομένα. Αυτά τα μικρά στοιχεία είναι που έδωσαν ζωή στον πλανήτη μας και είναι αυτά τα ίδια που μας κρατάνε ζωντανούς, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να θυμάσαι Άννα μου, και σεις αγαπητοί μου αναγνώστες, όσο μόνοι και αν είμαστε (γιατί κάποια στιγμή θα είμαστε), αυτά τα λίγα που μας χάρισε η φύση θα τα κουβαλάμε πάντοντε. Και είναι πολύ όμορφο και πολύ εύκολο να τα αξιοποιήσουμε.

Επίσης σου αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι και...: Today is the first day of the rest of our lives!

2 σχόλια:

  1. Εγώ να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στην Άννα, την BOUBOU, τον εαυτό της, την blogger, την φίλη στο facebook, την ξανθιά με τα γυαλάκια και το γλυκό χαμόγελο, την πιανίστρια...Πο πο ρε παιδί μου, πολύς κόσμος γιορτάζει σήμερα! :p

    Χρόνια πολλά κι από εδώ!! Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!...

    Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια της Chica Griega. Κάποια πράγματα δε μπορούν να μας τα πάρουν ποτέ: τη γνώση, τις μνήμες, τα αισθήματα, και την αναγέννηση που μας προσφέρει η φύση. Απόλαυσε τη στιγμή! :)

    Happy B-dayyyyyy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξερα ότι η καλή μας Carina θα συμφωνούσε με την ανάρτηση αυτή! Είναι και πιανίστρια;;; Ε, αυτό δεν το ήξερα ομολογώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή