Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Έχω ένα μυστικό...

Ξέχασα το πιο σημαντικό! Η γλυκειά μας η BOUBOU, η Άννα, μας χάρισε το βραβείο δημιουργικότητας! Σ'ευχαριστούμε πολύυυυυ!

Το αφήνω στην Chica να το προσθέσει στο blog να βλέπει ο κόσμος τι δημιουργικά παιδιά που είμαστε...και φυσικά να το βάλει και στις Ιστορίες από το πλοίο!

Πρέπει με τη σειρά μας να το χαρίσουμε και εμείς κάπου...επειδή εγώ δε θέλω να κάνω διακρίσεις, το δίνω σε όλους εσάς που μας διαβάζετε! Προσθέστε το στο blog σας να ομορφύνει η μέρα σας!




Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης από την ChicaGriega γράφω και εγώ 10 εξομολογήσεις που θέλω να κάνω...αλλά δεν μπορώ!

1. Δεν σε πιστεύω. Απλά δεν σε πιστεύω. Όλα τυχαίνουν όταν έχουμε κάνει σχέδια; Δεν τρώω κουτόχορτο. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, απλά πες το. Αλλά no more lies!

2. Σε είδα στον ύπνο μου...είσαι πολύ γλυκιά φατσούλα...κι ας πουλάς τρέλα σε όσους δεν ξέρεις! Και εμείς μια από τα ίδια είμαστε...Cake και ξερό ψωμί...Πότε θα με σερβίρεις εσύ; Θέλω να έρθω ξανά Friday's αστυνόμεεε!

3. Είσαι μεγάλη Drama Queen! Και το χειρότερο είναι ότι δεν το κάνεις επίτηδες! Ξεκόλλα και ηρέμησε γιατί δεν το γλιτώνεις το εγκεφαλικό... (αυτό το έχω πει για να είμαι ειλικρινής...)

4. Πρέπει να ωριμάσεις...πρέπει να αρχίσεις να βγαίνεις με άτομα της ηλικίας σου. Όλοι θέλουμε να κολλάμε στο παρελθόν. Άσε που είναι πιο εύκολο να φέρεσαι σαν έφηβος...noone likes being an adult, αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή! Η ωριμότητα δεν είναι και τόσο κακό πράγμα!

5. Χρειάζεσαι νέο στυλ. It's all screaming "Boring!!". Δεν το λέω εγώ. Αλλά μια αλλαγή θα σε κάνει άλλο άνθρωπο. Πώς όμως να στο πω χωρίς να σε προσβάλλω;

6. Ξέρω ότι έκανα πολλές βλακείες. Συγνώμη. Αλλά δε ράγισα μόνο εγώ το γυαλί... (αυτό θα το πω...)

7. Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι σκύλα. Εμένα απλά μου φαίνεσαι υπερ-...δεν ξέρω. Θέλεις να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Δεν με πειράζει. Τη δουλειά μας να κάνουμε...

8. Χρειάζεσαι λούσιμο. Και κούρεμα. (και να' ταν μόνο ένας!)

9. Τα παιδιά σας κάνουν πολλή φασαρία, Τι τα κρατάτε φυλακισμένα στο σαλόνι; Πηγαίντε τα στην παιδική χαρά να ξεσκάσουν, να παίξουν, να λερωθούν...να εκτονωθούν τελοσπάντων, μπας και ηρεμήσουν και εκείνα και εμείς!

10. Θέλω να ξενυχτάω! Ξέρω ότι δεν εμπιστεύεσαι τους άλλους, αλλά εγώ μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου. Είμαι 20 χρονών. Αν δεν ξεφαντώσω τώρα, πότε θα το κάνω;

11. Blah-blah-blah-blah...Hate is a strong word, but I really really really really don't like you! (εντάξει, αυτό είναι τραγούδι...αλλά θα μπορούσε να είναι και εξομολόγηση!)

Οι εξομολογήσεις μου είναι για πολλά άτομα...Δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε όλη την αλήθεια στους φίλους μας. Εξαρτάται μάλλον από το πόσο δυνατή είναι η φιλία. Αν δε σε νοιάζει και τόσο, γιατί να το ρισκάρεις; Αλλά η ειλικρίνεια δεν είναι πάντα καλύτερη; Τουλάχιστον δεν σε παιδεύει όλη νύχτα...Τι λέτε; Να τα πω;

~Carina

5 σχόλια:

  1. Πες τα,μην τα κρατάς μέσα σου!Κι εγώ έχω κάνει το λάθος να μην τα λέω για να μην πληγώσω τους άλλους,και τελικά την πλήρωσα κι από πάνω..Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα,πες τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Carina μου, καλώς σας βρήκα! Εγώ πιστεύω πως πρέπει πάντα να λέμε αυτό που μας ενοχλεί -εφόσων φυσικά επιβεβαιώσουμε ότι είναι μια πάγεια κατάσταση και ποιότητα ενός ανθρώπου-. Προσωπικά μετά από κάποιο διάστημα υπομονής, το λέω once και μετά τέλος. Ο άλλος ας αποφασίσει μόνος του αν προτιμά να με "ενοχλεί" ή αν αυτό που του προτείνω ίσως τελικά να τον βελτιώσει σαν άνθρωπο. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν ξέρουμε πάντα τι θα ήταν καλύτερο για τους άλλους, όσο και αν πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή!

    Τα φιλιά μου.
    Και η συμβουλή μου: πες τα, ειλικρινά και με καλή πρόθεση. Όσοι σε ξέρουν αναγνωρίζουν την προσπάθειά σου και θα δουν ότι το σκέφτηκες πολύ πριν μιλήσεις και ότι δεν έχεις σκοπό να προσβάλλεις κανέναν. Οι υπόλοιποι, ας κάτσουν στα χάλια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑ!!! Ευχαριστούμε Άννα για το βραβείοοοοοοο!!! Πώς το βάζουμε στο μπλογκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πας Προσαρμογή->Προσθήκη Gadget->Βασικά->Φωτογραφία->Ανεβάζεις τη φωτό->αποθήκευση!

    Daizy: Δίκιο έχεις. Αλλά πιο πολύ το θέμα είναι οι άλλοι, όχι εγώ. Δύσκολα βρίσκεις ειλικρίνεια από κάποιον, οπότε πιστεύω ότι και εγώ θα εκτιμούσα ένα καλόβουλο σχόλιο...

    ChicaGriega: Έχεις δίκιο, δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντα τι είναι καλύτερο για τους άλλους. Δεν οφείλουμε όμως να τους δείξουμε τις εναλλακτικές που έχουν; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dustuxws yparxoun polla pragmata pou me plhgwsan kai den mporw na ta xehasw alla oute kai na ta pw...eimai atomo euais8hto kai me polles anasfaleies...lupamai pou o kosmos exei xalasei toso,oi 90 apo ous 100 skeftontai me ponhria kai kakia...den tous noiazei an 8a plhgwsoun atoma,arkei na paroun auto pou 8eloun h estw na na s xalasoun auto pou exeis gt polu apla 8a h8elan na to eixan autoi...to mono pou exw na pw se auta ta atoma einai...NA MHN KANOUN STOUS ALLOUS AUTA POU DEN 8ELOUN NA TOUS KANOUN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή