Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Εξομολογήσεις...

Καλησπέρες και για την τόσο μεγάλη αποχή μου από το μπλογκ. Δεν το λέω σε σας αγαπητοί μου αναγνώστες. Το λέω στο ίδιο μου το μπλογκ!

Εεεεε.... Που πάτε;;; Συγγνώμη και σε σας λοιπόν ζητώ συγγνώμη γιατί η διάθεσή μου το τελευταίο διάστημα δεν μου επέτρεψε να αναρτήσω κάποια λίστα. Ίσως αυτό συνέβη γιατί όσα είχα να πω... τελικά τα είπα και ας με άκουσαν και οι γείτονες! (Που σίγουρα με άκουσαν για να είμαι ειλικρινής...)



Ορίστε λοιπόν!
Δέκα πράγματα που θέλω να πω στην μητέρα μου αλλά δεν μ' αφήνει!!!


Νο1: Ξέρω πως το μισείς αλλά εμένα μ' αρέσει να βγαίνω έξω όποτε μου 'ρθει και να γυρίζω όταν απλώς βαρεθώ να είμαι έξω! Θέλω να μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ στη 1 το πρωί και να ετοιμαστώ να πάω βόλτα χωρίς να ξέρω πως η πράξη αυτή θα συνεπάγεται εγκεφαλικό για σένα!

Νο2: Ναι! Το κλαμπ μερικές φορές μπορεί να είναι διασκεδαστική δραστηριότητα! Αλλά το γεγονός ότι βγαίνω μετά τις 12 δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σκοπεύω να πάω σε κλαμπ. Πολλές φορές πάμε απλώς στο σπίτι κάποιου για χαρτιά ή για κουβεντούλα!

Νο3: Το ξέρω ότι δεν σ' αρέσει να φοράω κοντά μπλουζάκια και σορτς και πως η γνώμη σου για μένα είναι υπό της επιφάνειας της θάλασσας αλλά δεν το κάνω γιατί είμαι ... δεν ξέρω και 'γώ τι είναι κάποιος που φοράει κοντά ρούχα! Το κάνω γιατί όταν χορεύεις επί 5 ώρες, ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΑΙ!!!!!!!!

Νο4: Ναι!!!! Πίνω αλκοόλ!

Νο5: και ΝΑΙ!!! Καπνίζω μαζί με το ουίσκι μου!

Νο6: το ότι βγήκα μία φορά με κάποιον δεν σημαίνει ότι τον έπιασα γκόμενο! Και η αδυναμία σου να ξεπεράσεις αυτή την νοοτροπία είναι που με κάνει να αρνούμαι να σου πω που/πότε και με ποιόν βγαίνω! Θα προτιμούσες να σου πω ψέματα;;;

Νο7: Πήγα στην Μύκονο για να φλερτάρω, να χορέψω και να βγω -όχι ποδοπατήσω- από τα όρια μου. Δεν πήγα για να δω τα νερά της, ούτε για να χαιρετήσω τον Πέτρο τον πελεκάνο!

Νο8: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! Σταμάτα να ανησυχείς μήπως κόλλησα AIDS.

Νο9: Δεν αγαπάω πιο πολύ τον μπαμπά. Απλώς με κείνον δεν μιλάμε μαζί και να καταλαβαινόμαστε χώρια! Παρόλο όμως που δεν επικοινωνούμε εγώ προσπαθώ να συζητάω μαζί σου σε κάθε ευκαιρία! Αυτό δεν δείχνει το ενδιαφέρον μου;

Νο10: Αχ, μανουλίτσα μου καλή. Βαριέμαι να έρθω μαζί σας στο εξοχικό για διακοπές! Δεν γίνεται να πάμε σε κανα νησάκι;; Έεεεεεελααααα.... Σε παρακαλώωωωωωω!!!!


Ουφ.... Ξαλάφρωσα...
Εσείς έχετε να πείτε κάτι σε κάποιον αλλά μονίμως κάτι σας κόβει την φόρα;
Εξομολογηθείτε στο παρόν.

Ευχαριστώ

6 σχόλια:

  1. Εγώ έχω να πω σε σένα...Ο Πέτρος ο πελεκάνος δε ζει πια... :(

    Καλή η εξομολόγηση! Θα το κάνω και εγώ αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον μάτιασε ο Γαλάτης...μη σου πω ότι πήγε να τον πασπατέψει και ε δε θέλει και πολύ, πόσο να αντέξει το καημένο το ζώο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίες οι εξομολογήσεις,ειδικά προς τους γονείς έχουν μπόλικο περιεχόμενο..Τελικά όλοι οι γονείς έχουν κοινη νοοτροπία και χαρακτηριστικά!

    Τι;;;Πάει ο Πέτρος;;Καλέ προχθές τον είδα στο STAR που ψήφισε κιόλας...Χαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπα οτι ειναι να πω το λεω.... με οτι επιπτωσεις μπορει να εχει :)

    καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω να πω κορίτσια ότι ο Πέτρος ο πελεκάνος τελικά είναι Πετρούλα... χαχαχαχαχα

    Και αυτή είναι μια εξομολόγηση που με βαραίνει καιρό. Αλλά ήταν η ώρα να βγεί επιτέλους η αλήθεια στο φως... Να βγεί το πουλί (για τον πελεκάνο λέμε αμέσως.... χαχαχα) από τη ντουλάπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή