Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Δε θέλω λέμε!

Με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση της Chica Griega...να ευχηθώ και εγώ Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους (οι κυρίες προηγούνται)!

Επειδή νιώθω την ανάγκη να γκρινιάξω...αντί να γράψω πέντε πράγματα που θέλω, θα γράψω πέντε πράγματα που δε θέλω. Γιατί έχουμε πάντα περισσότερα θέλω;;

1. Δε θέλω να χαλάσει ο καιρός. Μου αρέσει η λιακάδα. Μου αρέσει να ξυπνάω και να βλέπω κάθε πρωί τον ήλιο να λάμπει. Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους απλώς και μόνο επειδή αντικρύζουν γαλάζιο και όχι γκρι. Μου αρέσει να βλέπω τη δύση του ηλίου σε καθαρό ουρανό. Μου αρέσει να κυκλοφορώ με κοντομάνικο. Δε θέλω λοιπόν συννεφιές!

2. Δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές. Δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε παρ'όλα αυτά, έτσι; Τέλος διακοπών σημαίνει τέλος ο ύπνος, τέλος η ξεκουράση. Άντε πάλι άγχος, άντε πάλι τρέξιμο, άντε πάλι τρέλα και γκρίνια...άντε πάλι γεμάτα ΜΜΜ!

3. Δε θέλω να έρθει η εξεταστική. Ειλικρινά τώρα, ούτε τετράμηνο δεν είναι το εαρινό! Πότε να προλάβουμε μέσα σε αυτή την κουτσουλιά να πάρουμε βιβλία, να διαβάσουμε, να κάνουμε εργασίες...Α πα πα. Δε θέλω εξεταστική. Άσε που συν τοις άλλοις, το διάβασμα μέσα στη ζέστη δεν αντέχεται! Δεν την παλεύουμε!

4. Δε θέλω να λιγουρεύομαι γλυκά, σοκολάτες, παγωτά...σλουρπ. Μισό να σκουπίσω τα σάλια. (μπλιαξ) Μεγάλος πειρασμός. Πολύ μεγάλος!

5. Δε θέλω να μην έχω κάποιον να με σκέφτεται, και κάποιον να σκέφτομαι εγώ. Θέλω αγκαλιές, ζουζουνιές (ναι είμαι 20. Ε και;;), φιλιά, μηνύματα, ατέλειωτες συζητήσεις on και off line, και πάει λέγοντας...Is it too much to ask for?

Εσείς τι δε θέλετε;;

~Carina

5 σχόλια:

  1. Καλώς την Καρίνα μας! Έχεις δίκιο σε όλα όσα δεν θέλεις! Εγώ δεν θέλω άλλο φαγητό, δεν θέλω να μου βγει σκάρτος αυτός που γνώρισα και μου έκανε ζουζουνίσματα χθες το βράδυ, δεν θέλω να τελειώσει η σχολή και να ξυπνάω πάλι μεσημέρι (ναι, σε αυτό διαφωνούμε!) γιατί θέλω την ζωή μου γεμάτη και θέλω να αγωνίζομαι για να βρω χρόνο να κάνω αυτά που μ' αρέσουν! Είμαι μαζοχίστρια, το ομολογώ. Απλώς έχω περάσει καταστάσεις που δεν μπορούσα να κάνω ούτε τα αυτονόητα και τότε η πιθανότητα και μόνο του να μπω σε ένα λεωφορείο με ενθουσίαζε! Σχολή για πάνταααααααα!!! Αναιρώ την ευχή σου και ... Θεέ μου, εμένα άκου σε παρακαλώ! Όχι την τεμπελούλα φιλενάδα μου... χιχιχιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατ' αρχην....χρόνια πολλά..
    τα τρία πρώτα που γραφείς ναι και εγω δεν θέλω τα άλλα δυο τα θέλω....
    ε..και καμιά σόδα γιατί....
    νάσαι καλά...ζουζούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν ας γκρινιάξουμε..... καιρό είχαμε χαχαχαχα

    εγώ δεν θέλω:

    1. Να ξαναρχίσω διατροφή.... Πεινάω καλέεεεεεεεε

    2. Να πάω δουλειά... άτιμο τζόκερ....

    3. Να μείνω μόνη γιατί πολλοί μαλάκες κυκλοφορούν....

    4. Να στηρίζω εγώ τους άλλους (ας με στηρίξει και μένα κάποιος καλέεεεεεεε)

    5. Να βλέπω σκιθρωπούς ανθρώπους. Άνοιξη είναι καλέ (μελισσούλες, πεταλουδίτσες, λουλουδάκια κλπ κλπ)

    Αυτά, γκρίνιαξα και πάλι σήμερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καρινακι χρονια πολλα.....
    επιδη συνηθιζω να λεω τι θελω και οχι τι δεν θελω..
    θελω να εχω οτι θελω :)

    φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ChicaGriega: Μου τα χαλάς τώρα!! Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να κάνω όλα όσα θέλω...Στο χέρι σου είναι να μην ξυπνάς μεσημέρι! ;)
    Άσε που το καλοκαίρι δεν αντέχεται η ζέστη οπότε...μέχρι τις 11 και πολύ είναι!

    homemade: Σοκολατίτσα; χιχι
    Τώρα που πέρασε και η νηστεία...!
    Χρόνια πολλά!

    BOUBOU: Αχ δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή αλλά η ιδέα του να μου ελέγχουν το πιάτο και την ποσότητα...ε δε με τρελαίνει!
    Βασικά συμφωνώ με όλα να σου πω την αλήθεια!
    Σε στηρίζουμε εμείς...έστω και εικονικά!

    korinoskilo: Χρόνια πολλά Κορίνα μου!
    Μου αρέσει αυτό...και εγώ θέλω να έχω ό,τι θέλω! χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή