Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Δεν με θέλει σήμερα...

Σήμερα είναι μία αρκετά θλιβερή μέρα για μένα και έτσι αποφάσισα να γράψω για να ξορκίσω το κακό. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη πως θα τα καταφέρω άλλα όλοι έχουμε δικαίωμα στην προσπάθεια. Η λίστα μου, λοιπόν, δεν θα έχει την κλασσική -πλέον- χροιά γκρίνιας, άλλα αφορά σε 5 πράγματα που μου έδωσαν αντοχές και δεν άφησαν τα αρνητικά να μου καταράκωσουν την ψυχολογία μου αυτές τις μέρες.

Νο1: που όταν βγαίνω από το σπίτι το πρωί να πάω στα διάφορα τρεχάματα και όταν γυρίζω το βράδυ μετά, ένα στάδιο πριν την κατάρρευση, μυρίζω την έντονη και μοναδική ευωδία που οι κακόμοιρες οι νερατζιές της Αθήνας αναδύουν. Προσπαθούν πολύ να κάνουν αυτή την πόλη πιο ανθρώπινη και ομολογώ πως για μένα, κάνουν μεγάλη διαφορά!

Νο2: που πήγα σε ένα μπαράκι στην Πανόρμου όπου η Tequila Sunrise έκανε μόλις 7 ευρώ και ήταν μια γαβάθα ατελείωτη! Έπινα, έπινα, έπινα και με το ζόρι την τελείωσα! Για μια φορά ευχαριστήθηκα ποτό χωρίς τύψεις για την επιβάρυνση της άδειας μου τσέπης!

Νο3: ένα τραγούδι που βρήκα τυχαία στον βιντεο-ψάχτη και δεν μπορώ να σταματήσω να το ακούω. Λέγεται Be Easy by Lucid ft. Pharrell Williams. Νάις σόνγκ! Το βρήκα σε μία διαφήμιση της Νike με τον Stickman εξίσου νάις!

Νο4: που ο καιρός είναι αρκετά καλός ώστε να ξεκινήσουμε επιτέλους το κολύμπι! 2 ωρίτσες στην πισίνα είναι ότι πρέπει κάτω από αυτόν τον ήλιο! Καταπληκτικό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Νο5: .......................................................................................................................................................
Δεν ξέρω ρε παιδιά! Προσπαθώ άλλα δεν μου βγαίνει... Είχα μία απαίσια βδομάδα και όσο και να προσπαθώ να βρω κάτι θετικό, δεν μπορώ πια να μυρίσω τις νερατζιές γιατι έπαθα αλεργία από την πολλή απόλαυση, και ούτε μπορώ να πάω στο κολυμβητήριο για λόγους... γυναικείους! Ωχχχχχχχχχχχχχχχ παναγία μου! (σε στιλ Εύας - Ευτυχισμένοι Μαζί)

Πείτε μου σας παρακαλώ! Πείτε μου τα καλά που σας συνέβησαν για να σκάσει λίγο το χειλάκι μου προτού διαπράξω την πρώτη αυτοκτονία στα χρονικά της ανθρωπότητος που έγινε σε περίοδο άνοιξης!

ΥΓ. : Ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να αποτινάξω την γκρίνια από την διάθεσή μου!

6 σχόλια:

  1. η απαίσια βδομάδα τελειώνει...και ο καιρός χαλάει...

    χάρηκες ή στεναχωρήθηκες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρηκα γιατί ακόμη και με απαίσιο καιρό εγώ θα πάω να κολυμπήσω!!!!!!! Δεν ζητάω πολλά η κακομοίρα, μονάχα ένα από αυτά που μου αρέσουν να μπορώ να το καταφέρω πότε πότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα αυτοκτονισω αν ξαναγραψεις τοσο μικρα γραμματα και με στραβοσεις :ρρρρρρρρρρρρ

    ψυλα το κεφαλι.... ολα περναν :))

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν σε ανακουφίζει, ήταν μια τραγική εβδομάδα. Αλήθεια σου λέω παίζω κουτουλίδια. Αλλά θα σου πω το εξής. Θα γυρίσει ο τροχός, και είμαι σίγουρη ότι αυτή που θα έρθει θα είναι καλύτερη (έτσι λέω τουλάχιστον)


    Φιλιά πολλά, και καλό μας κουράγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχομαι η νέα εβδομάδα να είναι καλύτερη...
    α..να βρε είναι και μεγαλοβδομάδα....
    7 ευρω ποτάκι που βρε ειναι αυτο το μπαράκι που έχω ξεπαραδιαστει να έρθω.....χικ χικ...
    νάσαι καλά και όλα θετικά θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή