Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Μπίρι μπίρι, κλικ κλικ κλικ και μπλά !

Καλησπέρα,

μετά από καιρό είπα να γράψω κάτι έτσι σκαστά στο ενδιάμεσο διαβάσματος και χαζολογήματος στο οποίο βρίσκομαι και να μοιραστώ μαζί σας μία διαφήμιση που επιτέλους βρήκα στο ίντερνετ.

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί εξαίρεση για το συγκεκριμένο ιστολόγιο καθώς δεν είναι σε μορφή λίστας, αλλά είναι ίσως μια ενημέρωση μίας παλαιότερης ανάρτησής μου με θέμα τις καλύτερες διαφημίσεις της ελληνικής τηλεόρασης. Ομολογουμένως δεν πίστευα ότι μία ελληνική εταιρεία θα έβγαζε μία τόσο διασκεδαστική διαφήμιση -όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά γιατί δεν ασχολούμαστε-!


Απολαύστε λοιπόν:
http://www.youtube.com/watch?v=NgMgvhhyezo


Υ.Γ.: προσωπικά την είδα πάνω από 5 φορές συνεχόμενα! Έμαθα και την μελωδία και πλέον συμμετέχω στην εκτέλεση της!

4 σχόλια:

  1. κλικ κλικ κλικ
    χχχαχαχαχαχα
    πολυ καλη δεν την ειχα δει

    καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που κάνουν μπιρι μπιρι είναι πολύ αστείο γιατί κουνιούνται κιόλας γύρω-γύρω σαν χαλασμένα ρομπότ! Η διαφήμιση αυτή λογικά θα βραβευτεί από κάποια ελληνική οργάνωση. Είναι εξαιρετική!

    Αν όλες οι επιχειρήσεις έκαναν καλόγουστες και έξυπνες διαφημίσεις, θα κάναμε ζάππινγκ στο πρόγραμμα, όχι στα διαλείμματα! Αλλά πού...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πρώτη φορά που την είδα λέω καλά τι μαλακία είναι αυτή. χαχα κλασσική αντίδραση μου....

    Όταν όμως πέρασε ο καιρός και την είδα με άλλο μάτι (το δεξί γιατί το αριστερό είναι τραγικά μυωπικο) είναι πολύ καλή. Δεν εκτίμησα σωστά την πρώτη φορά.

    Καλό διάβασμα, και κουράγιο
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάρα πολύ ωραία διαφήμιση! πραγματικά μακάρι να ήταν όλες σαν και αυτή και λιγότερο σαν τα κοκοψόψαρα πως λέγονται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή