Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

How may I annoy you today?

Οι ενοχλητικοί άνθρωποι με νευριάζουν. Με φέρνουν στα όριά μου. Με κάνουν να καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που άφησα τις ζεστές παντοφλίτσες μου και βγήκα έξω από τους υπέροχους σομόν τοίχους του δωματίου μου.

Ποιες είναι όμως οι top 10 κατηγορίες των πιο ενοχλητικών ανθρώπων;

1. Τα ψώνια: Ναι, το έχω ξαναπεί Τα ψώνια μου τη δίνουν. Δεν αντέχω το υφάκι του πολλά βαρύ trendy με την τελευταία έκδοση του Blackberry που το παίζει σοβαρός και κάπως με ύφος χιλίων καρατίων. Δεν τα αντέχω ό,τι και να μου πείτε! Κατεβείτε από το σάπιο καλάμι σας πριν σπάσει και πέσετε με τα μούτρα in bull shit. Βέβαια, θα μου πείτε τώρα, συνηθισμένοι είναι από αυτά αφού οι ίδιοι, πρώτοι και καλύτεροι, εγκαινίασαν το είδος του "λέω-bullshit-και-τα-πιστεύω".

2. Οι gadget freaks: Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα gadget. Αντιπαθώ βέβαια την Apple ολόψυχα και σαμποτάρω τα προϊόντα της (άσε που γέμισε ο κόσμος με 15χρονα με i-pod, και i-phone, και i-touch. Βρε i από'δω χαμένα!). Παρ'όλα αυτά, δε θα μπορούσα να απαρνηθώ ούτε το κινητό μου, ούτε την ψηφιακή μου, ούτε το mp3, ούτε και το λαπτοπ μου. Όταν όμως όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το νέο Macbook air και τα καινούρια ακουστικά (των 50Ε) της Sony, και δεν έχεις κανένα άλλο ενδιαφέρον, τότε κάτι went horribly wrong with you. Ξεκόλλα παιδί, υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος πίσω από την οθόνη 20 ιντσών της LCD τηλεόρασής σου.

3. Οι γκρινιάρηδες: Εντάξει, όλοι γκρινιάζουμε λίγο-πολύ. Κανένας κοινός θνητός δε ζει την τέλεια ζωή (αλλιώς δε θα ήταν κοινός θνητός). Όλοι έχουμε λόγο να μουτρώσουμε και να σπάσουμε τα νεύρα των φίλων μας. Όλα όμως με μέτρο! Δεν αντέχω άτομα που γκρινιάζουν συνέχεια, για οτιδήποτε συμβαίνει, που δεν έχουν ποτέ κάτι καλό να πουν, που κυκλοφορούν με μια μουτσούνα να μέχρι το πάτωμα. Άτομα που είναι μια χαρά αλλά πάντα κάνουν το μπιζέλι στο στρώμα τους κοτρόνα για να βρουν δικαιολογία για να μην κοιμηθούν και να διατηρήσουν το κατσούφικο βλέμμα τους.

4. Οι υπερ-αναλυτικοί: Όταν ένα κορίτσι υπεραναλύει τι ακριβώς έκανε με το αγόρι της ή τι έφαγε, ή τι αγόρασε, εντάξει, μπορώ να το δεχτώ. Μέχρι ένα σημείο φυσικά. Μου αρέσει να αναλύουμε κάθε λεπτομέρεια του τελευταίου ραντεβού της, γιατί έχει πολύ πλάκα να το παίζεις Φρόιντ και να βρίσκεις Οιδιπόδεια από το πουθενά! Τα πάντα όμως έχουν ένα όριο. Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω κάθε λεπτομέρεια της μέρας σου, από το τι ώρα σηκώθηκες (ώρα, λεπτά, και δευτερόλεπτα απαραίτητα) μέχρι το πόσα λεπτά έπλενες τα δόντια σου, και πόσες φορές έκανες ζάπινγκ. Get a life πριν στην αφαιρέσω εγώ!

5. Οι ξερόλες: Και αυτό το έχω ξαναπεί. Λίστα χωρίς τους ξερόλες δε γίνεται. Τι να πω τώρα γι'αυτούς; Είναι οι τύποι που κυκλοφορούν με το ύφος του know-it-all, που το παίζουν εφτά σοφοί της αρχαιότητας σε ένα, που σπαν τα νεύρα σε εμάς που ξέρουμε τα 10πλασια από εκείνους, που γενικά μας κάνουν να θέλουμε να τους χτυπήσουμε με μια εγκυκλοπαίδεια, μπας και μάθουν τίποτα από σπόντα.

6. Ο γόης: Είναι ο τύπος με αέρα Brad Pitt-Jonathan Rhys Meyers-βάλε και λίγο Παρθένη και γενικά "Είμαι ο σούπερ ουαου σέξι γκόμενος με τους κοιλιακούς και το υπέροχο Colgate χαμόγελο". Κάποιες φορές είναι όντως έτσι (αν και σπάνια). Τις περισσότερες φορές είναι ένας τύπος με συμπαθητική εμφάνιση (κοινώς σιγά τα λάχανα) που απλά ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Είναι ο τύπος που ελπίζει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το δήθεν ύφος του. Δυστυχώς, καταφέρνει να ρίξει κόσμο στα πατώματα, μάλλον κατά τύχη γιατί τον λυπήθηκε ο φτερωτός θεούλης και είπε να τον ανταμείψει για τον κόπο του.

7. Τα 15-χρονα: Τώρα θέλετε και εξηγήσεις; Όλα τα 15χρονα που κυκλοφορούν μου τη δίνουν. Τι στο καλό συμβαίνει στα γονίδιά τους όταν σβήνουν 15 κεράκια; Χαζεύουν ξαφνικά; Αυτοκτονούν μαζικά τα εγκεφαλικά τους κύτταρα; Πείθονται ότι το νέο trend είναι το στυλ "είμαι βλαμμένο και μασάω ροζ τσίχλα"; Δεν ξέρω να σας πω. Απλά χαίρομαι που δεν θα ξαναγίνω 15.

8. Οι 30-αρηδες: Όχι, δεν έχω πρόβλημα με τους 30-αρηδες. Έχω πρόβλημα με τους 30-αρηδες που το παίζουν κάποιοι και την πέφτουν σε 20χρονες. Έχω πρόβλημα με τους 30-αρηδες που νομίζουν ότι μπορούν να ρίξουν "πιτσιρίκες" επειδή αυτοί έχουν πείρα και εντυπωσιάζουν. Έχω πρόβλημα με τους 30-αρηδες που σε κοροϊδεύουν και παίζουν μαζί σου μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει η ιδέα ότι έριξαν μια "μικρή". Μακριά από αυτούς!

9. Οι κουτσομπόληδες: Εντάξει, όλοι κουτσομπολεύουμε λίγο-πολύ. Σε όλους μας αρέσει να μαθαίνουμε πικάντικα νέα. Αλλά υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στον απλό κουτσομπόλη και τον κακεντρεχή κουτσομπόλη. Δεν είναι ευγενικό να θάβεις τον άλλο πίσω από την πλάτη του. Δε σε τιμά καθόλου αυτό. Δείχνει πολύ κατώτερο άνθρωπο χωρίς κανένα απολύτως επίπεδο. Τι με ενοχλεί όμως; Όταν προσπαθούν να παρασύρουν και μένα, ή όταν έχω έναν κουτσομπόλη δίπλα από το αυτί μου να με πρήζει συνέχεια!

10. Οι γενικά ενοχλητικοί: Αυτοί οι τύποι δε μπορούν να ενταχθούν σε κάποια ευρύτερη κατηγορία. Είναι αυτοί που κάθονται όρθιοι στα λεωφορεία και επίτηδες ξεφυσάνε πάνω από το κεφάλι σου για να σε κάνουν να νιώσεις τύψεις που πρόλαβες μια θεσούλα. Είναι οι τύποι που σε ενοχλούν μόνο που τους βλέπεις. Είναι οι τύποι οι ψευτο-alternative που λένε ότι έχουν μια ιδεολογία, αλλά που δε θα έκαναν ποτέ τίποτα για να διαταράξουν την ησυχία τους. Είναι οι τύποι που είναι κολλημένοι με τα πολιτικά. Είναι γενικά οι τύποι που μας ενοχλούν επειδή υπάρχουν!

Τι καλά. Τα είπα και ξαλάφρωσα!

~Carina

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Πόκερ... ΤΟΛΜΑΤΕ;;;

Καλημέρα! Μα τί ώρα βρήκα και γω να γράψω;;; Είναι επειδή είχα μία αρκετά περιπετειώδη βραδιά και έχω την ανάγκη να σημειώσω κάπου τα όσα έμαθα! Η λίστα λοιπόν έχει να κάνει με 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ΠΟΤΕ όταν παίζετε Strip Poker...

Νο1: πρώτο και κυριότερον, μην παίζετε με Φίλους.. Μόνο με άτομα που δεν θα είχατε πρόβλημα να φτάσετε σε ένα βήμα παραπέρα.. Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να καταστρέψετε την φιλία σας με ορισμένους ανθρώπους λόγω των... pranks που μπορεί να κληθείτε να κάνετε...

Νο2: μην δοκιμάζετε την τύχη σας! Δύσκολα θα κάνετε φλος ή χρώμα και ακόμη και αν έχετε φύλο ίσως σας διαφύγει από την αγωνία σας να κρύψετε τα... εξέχοντα σημεία του σώματός σας!!! Φυσικά ούτε εσείς τα κρύβετε, ούτε τους άλλους αποτρέπετε από το να σας κερδίζουν!

Νο3: μην διανοηθείτε να παίξετε σε περιόδους ζέστης. Για τον απλούστατο λόγο ότι θα φοράτε λίγα ρούχα και θα καταλήξετε γυμνοί σε χρόνο ρεκόρ! Ο χειμώνας είναι καλός: σκουφιά, γάντια, κάλτσες, κασκόλ, πουλόβερ και ζακέτες... Το καλοκαίρι πού πας να γδυθείς με την σαγιονάρα;;;!!!

Νο4: καλό θα ήταν να μην παίζετε σε ανοιχτό χόρο γιατί ή που θα είναι χειμώνας και θα το δαγκώσετε... (για να μην ξεχνάμε και την πρόστυχη οπτική του θέματος) ή που θα σας φάνε τα κουνούπια αν είναι καλοκαίρι (σε περίπτωση συνδυασμού με το Νο3 τα κουνούπια θα βρουν ψαχνό πολύ σύντομα!). Ας μην αναφερθώ σε περιπτώσεις παραλίας που τήθεται το θέμα της άμμου/πλαστικής καρέκλας να κολλάει στο γυμνό δέρμα/περαστικούς κλπ...

Νο5: αν είστε γυναίκα, μην τολμήσετε να παίξετε σε παρέα ανδρών! Θα σας .... .... .... Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής φυσικά και υπάρχει περίπτωση οι άντρες να συνομοτήσουν εναντίον σας!!!!!! Σε περίπτωση που είστε άντρας καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας της πιθανές ατυχίες λόγω γύμνιας και εξεραιτικού θεάματος, αναφέρομαι φυσικά στην ανοδική πορεία στοιχείων που θα προτιμούσατε να μην φαίνονται!

Για αυτό αγαπημένοι μου αναγνώστες, ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! Τα πράγματα μπορεί να παρεκτραπούν και μάλιστα με τρόπο που δεν θα σας συμφέρει... Όπως και να 'χει πάντως θα περάσετε καταπληκτικά! Καλή επιτυχία και... καλό γδύσιμο!


Έχετε ποτέ δοκιμάσει κάτι τέτοιο; Αν ναι ποιό ήταν το χειρότερο πράγμα που χρειάστηκε να κάνετε;;;

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Δε θέλω λέμε!

Με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση της Chica Griega...να ευχηθώ και εγώ Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους (οι κυρίες προηγούνται)!

Επειδή νιώθω την ανάγκη να γκρινιάξω...αντί να γράψω πέντε πράγματα που θέλω, θα γράψω πέντε πράγματα που δε θέλω. Γιατί έχουμε πάντα περισσότερα θέλω;;

1. Δε θέλω να χαλάσει ο καιρός. Μου αρέσει η λιακάδα. Μου αρέσει να ξυπνάω και να βλέπω κάθε πρωί τον ήλιο να λάμπει. Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους απλώς και μόνο επειδή αντικρύζουν γαλάζιο και όχι γκρι. Μου αρέσει να βλέπω τη δύση του ηλίου σε καθαρό ουρανό. Μου αρέσει να κυκλοφορώ με κοντομάνικο. Δε θέλω λοιπόν συννεφιές!

2. Δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές. Δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε παρ'όλα αυτά, έτσι; Τέλος διακοπών σημαίνει τέλος ο ύπνος, τέλος η ξεκουράση. Άντε πάλι άγχος, άντε πάλι τρέξιμο, άντε πάλι τρέλα και γκρίνια...άντε πάλι γεμάτα ΜΜΜ!

3. Δε θέλω να έρθει η εξεταστική. Ειλικρινά τώρα, ούτε τετράμηνο δεν είναι το εαρινό! Πότε να προλάβουμε μέσα σε αυτή την κουτσουλιά να πάρουμε βιβλία, να διαβάσουμε, να κάνουμε εργασίες...Α πα πα. Δε θέλω εξεταστική. Άσε που συν τοις άλλοις, το διάβασμα μέσα στη ζέστη δεν αντέχεται! Δεν την παλεύουμε!

4. Δε θέλω να λιγουρεύομαι γλυκά, σοκολάτες, παγωτά...σλουρπ. Μισό να σκουπίσω τα σάλια. (μπλιαξ) Μεγάλος πειρασμός. Πολύ μεγάλος!

5. Δε θέλω να μην έχω κάποιον να με σκέφτεται, και κάποιον να σκέφτομαι εγώ. Θέλω αγκαλιές, ζουζουνιές (ναι είμαι 20. Ε και;;), φιλιά, μηνύματα, ατέλειωτες συζητήσεις on και off line, και πάει λέγοντας...Is it too much to ask for?

Εσείς τι δε θέλετε;;

~Carina

Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας!!!

Καλησπέρα και Ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας! Αστειεύομαι φυσικα, η ατάκα αυτή ανήκει σε έναν πολύ καλό φίλο που έχω καιρό να δω. Καλό Πάσχα λοιπόν φίλοι μου και ας ελπίσουμε πως αυτές οι μέρες θα επιφέρουν μία αλλαγή στην ψυχολογία μας! Προσωπικά τουλάχιστον νιώθω πολύ χαλαρωμένη από την όλη διαδικασία και αρκετά ανυπόμονη για την Ανάσταση απόψε.

Ας περάσουμε και στο κυρίως πιάτο λοιπόν! Η λίστα αυτή απαριθμεί τα πέντε πράγματα που θα ήθελα πιο πολύ αυτή την στιγμή:

Νο1: θα έδινα και το ένα μου χέρι τώρα για μία τούρτα τεράστια, λευκή, αφράτη, νόστιμη και δροσερή! Τί σου κάνει λίγη νηστεία ε;;;

Νο2: ένα κουτάλι για να καταβροχθίσω την τούρτα! Όποιος το φέρει, θα τον αφήσω να φάει! Δεν είμαι σαν τον Joey Tribianni από τα Friends που "doesn't share fOOd!!!" για όσους είναι φανατικοί της σειράς!

Νο3: να βρισκόμουν σε ένα νησάκι στην Καραϊβική! Σε οποιδήποτε, δεν με απασχολεί! Να νίωθω τον ήλιο να με καίει, να χαζεύω την λευκή άμμο, να πίνω ποτά μέσα σε καρύδες και να χορεύω στα Tiki Bar σε λάτιν ρυθμούς! Κολάστηκα πάλι και δεν κάνει μέρα που είναι..... Ντροπή μου!

Νο4: ένα ΤΤ (Audi of course) γιατί από μικρή το λαχταράω! Ζητάω πολλά μάλλον και γίνομαι υλίστρια αλλά παραδέχομαι τις αμαρτίες μου γραπτώς εδώ για να νιώσω καλύτερα! Αστειεύομαι και πάλι...

Νο5: Να ερωτευτώ, να ερωτευτώ, να ερωτευτώ!!!

Εσείς τί θέλετε σήμερα-εδώ και τώρα;;; Πείτε το και ... ποτέ δεν ξέρετε! Ίσως κάποιος να σας το προσφέρει...

Ένα τεράστιο χαμόγελο και μπόλικες ευχές!

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Movies, movies, movies!

Καλημέρα σε όλους! Κυριακή τέλος και πάμε για μια νέα εβδομάδα ελπίζοντας πως θα βελτιωθούν οι συνθήκες! Κρίνοντας από το Σ/Κ το πιθανότερο είναι πως έχουμε πολύ καλές προοπτικές!

Απαντώνας στην "πρόκληση" της Carina θα δημιουργήσω μια λίστα με τις *11* αγαπημένες μου ταινίες όλων των εποχών και όχι με σειρά προτεραιότητας γιατί αδυνατώ να τις κατατάξω. Ίσως να θεωρηθεί περίεργο το γούστο μου αλλά... είναι!

Νο1: "Volver" ή ελληνιστί "Γύρνα Πίσω". Ισπανική ταινία, αρκετά ψυχωτική αλλά καταπληκτική ερμηνεία της Πενέλοπε Κρούζ, εξαιρετική ξενάγηση σε ισπανικά τοπία/ σοκάκια/ δάση και ακόμη καλύτερη μουσική υπόκρουση!

Νο2: "My name is Sam", απλώς καταπληκτική! Με μεγάλη δυσκολία δεν έμπηξα τα κλάμματα σε αρκετές σκηνές. Μία υπέροχη ιστορία, ο απερίγραπτος Sean Penn και φυσικά το πιτσιρικάκι που είναι όλα τα $$.

Νο3: "Εφτά Ζωές", με αυθεντικό τίτλο το "7 Pounds". Πολύ πρόσφατη ταινία, με τον κούκλο και αξεπέραστο σε ερμηνεία στην ταινία αυτή Will Smith. Η ιστορία της ταινίας είναι συγκλονιστική αλλά μάλλον τείνει να είναι φαντασίας - δεν νομίζω ότι υπάρχουν πλέον άνθρωποι με τέτοιου επιπέδου φιλότιμο και τόσο χαμηλό εγωισμό. Συγκινητική από την πρώτη στιγμή που μου προκάλεσε απέχθεια προς τον πρωταγωνιστή, ως την τελευταία που μου δημιούργησε τύψεις για την βιαστική μου κρίση.

Νο4: "Slumdog millionaire"! Sorry guys, αλλά ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ αυτό το Ινδό;! Έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει εκείνον αντί να παρακολουθώ. Αλλά και η κοπέλα ήταν μία κούκλα! Όσο για τα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας, νομίζω τα λόγια είναι περιττά! Άξιος, άξιος!

Νο5: "Crash". Αρκετά παλαιότερη άλλα διαχρονική. Δίνει ένα πολύ ισχυρό μάθημα κατά του εγωισμού μας και της πεποίθησής μας ότι εμείς ξέρουμε καλύτερα. Μας βάζει στην θέση μας για όλες τις φορές που ίσως έχουμε γίνει επικριτικοί και έχουμε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα. Πάρα πολύ καλό casting και εξίσου έξυπνη σκηνοθεσία.

Νο6: "Lucky number Slevin". Προσωπικά μ' άρεσε πάρα πολύ χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς γιατί. Ίσως για την ψεύτικη αίσθηση πως αποδώθηκε δικαιοσύνη και την ανακούφιση πως τουλάχιστον στις ταινίες αυτό τελικά συμβαίνει, πως η Θεία Δίκη, τελος πάντων, υφίσταται!

Νο7: "21 Γραμμάρια" με τον θεό μου Sean Penn και πάλι. Άκρως περίπλοκο μέχρι να δεις την τελευταία σκηνή και να βάλεις στην θέση τους όλα τα κομμάτια του πάζλ. Psychooooooooooooooooo λέμεεεεεεεεε!

Νο8: "Deja vu" και Denzel Washington πάντα κορυφή. Ωραία ιδέα αυτό με το παράλληλο σύμπαν και τρομερά περίπλοκη! Όποιος το σκέφτηκε έχει μεγάλη φαντασία (έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή, ελπίζω να μην ξέρει κάτι και απλώς μας το πλασσάρει σε μορφή ταινίας για να μας υποψιάσει! χεχε)

Νο9: "Armageddon" με Liv Tyler, Ben Affleck και Bruce Willis. Δεν χρειάζεται να πω πως ονειρεύομαι να ήμουν στην θέση της Λιβ (ως ηθοποιός, όχι στην πραγματικότητα!) και να έχω έναν τέτοιο Μπεν να με φιλάει! Φυσικά το τραγούδι των Aerosmith ασύγκριτο και διαχρονικό.

Νο10: "Derailed" με Jennifer Aniston και Clive Owen που τους λατρεύω και τους δυο. Ίσως να μην σας λέει κάτι ο τίτλος αλλά εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ η συγκεκριμένη ταινία. Παμπόνηρος ο ρόλος της Τζένιφερ. Γενικώς το σενάριο είναι αρκετά πετυχημένο και μας κάνει να είμαστε λίγο περισσότερο υποψιασμένοι.

Νο11: "U turn" και πρωταγωνιστές η Jennifer Lopez με τον Sean Penn σε μια πολύ latin - american φάση και μία ακόμη περίπτωση ψυχωτικής ταινίας!

Με την σειρά μου σας προσκαλώ να μου πείτε και σείς ποιές είναι οι αγαπημένες σας ταινίες. Μπουμπού, ανυπομονώ να δω την λίστα σου! Καρίνα την δική σου την είδα και εγκρίνω! Οι υπόλοιποι, ενημερώστε μας για τις δικές σας!

Υ.Γ.:Μην με πάρετε μαζί σας στο σινεμά γιατι έχω την κακή συνήθεια να προβλέπω το τέλος. Ο ψυχαναγκασμός μου όμως έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που προβλέπω πλέον ΚΑΙ ατάκες και μάλιστα με επιτυχία (όχι, δεν το λέω γιατί είμαι ψώνιο, απλώς αναγνωρίζω ότι καταντά κουραστικό...) .. Μήπως να γίνω σεναριογράφος τελικά; χμμμ...

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Δεν με θέλει σήμερα...

Σήμερα είναι μία αρκετά θλιβερή μέρα για μένα και έτσι αποφάσισα να γράψω για να ξορκίσω το κακό. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη πως θα τα καταφέρω άλλα όλοι έχουμε δικαίωμα στην προσπάθεια. Η λίστα μου, λοιπόν, δεν θα έχει την κλασσική -πλέον- χροιά γκρίνιας, άλλα αφορά σε 5 πράγματα που μου έδωσαν αντοχές και δεν άφησαν τα αρνητικά να μου καταράκωσουν την ψυχολογία μου αυτές τις μέρες.

Νο1: που όταν βγαίνω από το σπίτι το πρωί να πάω στα διάφορα τρεχάματα και όταν γυρίζω το βράδυ μετά, ένα στάδιο πριν την κατάρρευση, μυρίζω την έντονη και μοναδική ευωδία που οι κακόμοιρες οι νερατζιές της Αθήνας αναδύουν. Προσπαθούν πολύ να κάνουν αυτή την πόλη πιο ανθρώπινη και ομολογώ πως για μένα, κάνουν μεγάλη διαφορά!

Νο2: που πήγα σε ένα μπαράκι στην Πανόρμου όπου η Tequila Sunrise έκανε μόλις 7 ευρώ και ήταν μια γαβάθα ατελείωτη! Έπινα, έπινα, έπινα και με το ζόρι την τελείωσα! Για μια φορά ευχαριστήθηκα ποτό χωρίς τύψεις για την επιβάρυνση της άδειας μου τσέπης!

Νο3: ένα τραγούδι που βρήκα τυχαία στον βιντεο-ψάχτη και δεν μπορώ να σταματήσω να το ακούω. Λέγεται Be Easy by Lucid ft. Pharrell Williams. Νάις σόνγκ! Το βρήκα σε μία διαφήμιση της Νike με τον Stickman εξίσου νάις!

Νο4: που ο καιρός είναι αρκετά καλός ώστε να ξεκινήσουμε επιτέλους το κολύμπι! 2 ωρίτσες στην πισίνα είναι ότι πρέπει κάτω από αυτόν τον ήλιο! Καταπληκτικό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Νο5: .......................................................................................................................................................
Δεν ξέρω ρε παιδιά! Προσπαθώ άλλα δεν μου βγαίνει... Είχα μία απαίσια βδομάδα και όσο και να προσπαθώ να βρω κάτι θετικό, δεν μπορώ πια να μυρίσω τις νερατζιές γιατι έπαθα αλεργία από την πολλή απόλαυση, και ούτε μπορώ να πάω στο κολυμβητήριο για λόγους... γυναικείους! Ωχχχχχχχχχχχχχχχ παναγία μου! (σε στιλ Εύας - Ευτυχισμένοι Μαζί)

Πείτε μου σας παρακαλώ! Πείτε μου τα καλά που σας συνέβησαν για να σκάσει λίγο το χειλάκι μου προτού διαπράξω την πρώτη αυτοκτονία στα χρονικά της ανθρωπότητος που έγινε σε περίοδο άνοιξης!

ΥΓ. : Ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να αποτινάξω την γκρίνια από την διάθεσή μου!

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Birthday girl

Θα είμαι συνοπτική. Τσακ μπαμ σαν τηλεγράφημα. Στοπ.

Μιας και τον τελευταίο καιρό πολλά κοντινά μου -και μη- άτομα είχαν γενέθλια, σκέφτηκα να γράψω τη λίστα που ακολουθεί...

10 λόγοι που θες να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου (λες και χρειάζεται κανείς δικαιολογία!):

1. Τρως τούρτα ειδικά φτιαγμένη για σένα. Ή έστω αγορασμένη για σένα. Σε όποιον δεν αρέσει η σαντιγί να πάει να πνιγεί! (ουαου, κάνει και ρίμα!) Επίσης, μπορείς να φας όσα κομμάτια θέλεις, γιατί πολύ απλά είναι τα γενέθλιά σου και κανείς δε μπορεί να σου φέρει αντίρρηση τη μέρα αυτή.

2. Παίρνεις δώρα. Θα μου πεις βέβαια, και τα Χριστούγεννα παίρνεις δώρα. Ναι, αλλά παίρνεις χωρίς να δώσεις. Τι καλύτερο;

3. Είναι η μέρα σου. Που σημαίνει ότι όλοι σου εύχονται, είναι ευγενικοί, και γενικά σε έχουν στα όπα-όπα, κυρίως οι καλοί φίλοι και η οικογένεια.

4. Επειδή είναι η μέρα σου, μπορείς να κάνεις μια μπαγαποντιά και να μην πας σχολή/δουλειά/φροντιστήριο. Δικαιούσαι να κοιμηθείς μια μέρα μέχρι τις 11, έστω και μια φορά το χρόνο!

5. Όλα τα κακά αναβάλλονται για την επόμενη μέρα. Εκτός και αν είσαι τύπος στυλ Καβάφη και την πάθεις τη μέρα των γενεθλίων σου. Απίθανο βέβαια.

6. Κανονίζεις έξοδο, ή ακόμα καλύτερα, εξόδους. Ειδικά αν τα γενέθλιά σου πέφτουν μεσοβδόμαδα, μέχρι να έρθει το Σάββατο για να βγεις έξω να γιορτάσεις, παίρνεις παράταση για λίγες ακόμα μέρες ως birthday boy/girl.

7. Σε παίρνουν τηλέφωνο, σου στέλνουν μηνύματα, σου αφήνουν σχόλια στο facebook, σου αφιερώνουν αναρτήσεις στο blog σου...τι άλλο θες για να νιώσεις αγαπητός;;

8. Μπορεί να μεγαλώνεις αλλά πάντα υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι πιο μεγάλοι από εσένα. Άλλωστε, κάθε ηλικία έχει τις δικές τις απολαύσεις και αλλαγές!

9. Χρησιμοποιείς τα γενέθλιά σου σαν αφορμή για να τα ξαναβρείς με φίλο/συγγενή/σχέση με τον οποίο είχατε τσακωθεί. Σου κρατάει μούτρα κανείς τη μέρα των γενεθλίων σου; Δε σου κρατάει!

10. Μπορείς να κάνεις μια ευχή που λένε ότι πιάνει (μακάρι!) ενώ ακούς την κολλητή σου να σου τραγουδάει παράφωνα το "Να ζήσεις ***** και χρόνια πολλά", ή αν έχει και ξένους η παρέα "Happy Birthday to you...".


Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται στην Chica Griega η οποία έχει τα γενέθλιά της σήμερα. Να τα εκατοστήσεις κουκλίτσα, και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!

~Carina

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Μπίρι μπίρι, κλικ κλικ κλικ και μπλά !

Καλησπέρα,

μετά από καιρό είπα να γράψω κάτι έτσι σκαστά στο ενδιάμεσο διαβάσματος και χαζολογήματος στο οποίο βρίσκομαι και να μοιραστώ μαζί σας μία διαφήμιση που επιτέλους βρήκα στο ίντερνετ.

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί εξαίρεση για το συγκεκριμένο ιστολόγιο καθώς δεν είναι σε μορφή λίστας, αλλά είναι ίσως μια ενημέρωση μίας παλαιότερης ανάρτησής μου με θέμα τις καλύτερες διαφημίσεις της ελληνικής τηλεόρασης. Ομολογουμένως δεν πίστευα ότι μία ελληνική εταιρεία θα έβγαζε μία τόσο διασκεδαστική διαφήμιση -όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά γιατί δεν ασχολούμαστε-!


Απολαύστε λοιπόν:
http://www.youtube.com/watch?v=NgMgvhhyezo


Υ.Γ.: προσωπικά την είδα πάνω από 5 φορές συνεχόμενα! Έμαθα και την μελωδία και πλέον συμμετέχω στην εκτέλεση της!